论文征集回到首页

ICTPPO 2013 will award five young researchers (young postdocs and Ph.D. students)

Please submit your abstract (noted Young Scholar's Award Application in the title), and send it to ictppo2013@gmail.comThe application deadline is July 1, 2013.

We will select 5 young students from all applicants. The 5 awardees will give a presentation in the conference—a session special for young students.

The award is the reimbursement of the registration fee and a document.

大会主题

1.四吡咯色素蛋白结构;

2.四吡咯光受体(光敏色素与细菌光敏色素)信号转导;

3.叶绿素和胆素蛋白代谢;

4.藻胆蛋白合成和组装;

5.四吡咯与光合作用

6.四吡咯衍生物应用(如光疗和荧光探针等)。

论文征集范围及语言要求

本次会议欢迎光合生物四吡咯光受体及相关领域尚未公开发表的论文。本次会议语言为英文,接受以英文编辑的论文。

论文要求

投稿论文应保持科学性、先进性、创新性,未在国内外学术刊物上公开发表或在国际、国内学术会议上报告。会议论文分大会报告和墙报展讲,均需提交摘要。摘要模板(请点击下载)。

墙报要求

板面为90×120cm

论文评奖:

根据所提交论文的质量,向来自西部的参会者和研究生择优提供会议奖励。请欲参与评选者在提交摘要时注明。

其他事项

若需要介绍本单位情况或相关产品的,可将有关资料邮寄来或通过E-mail寄来,可在会议网站或论文集上刊登(费用另议)。